2. DIMLJENI FILET SOMA

Som je očićen, filetiran, nadimljen i vakumiran.
U pakovanju je 1 komad.
Težina pakovanja je od 400 g do 1000 g.

 

 

Šifra proizvoda: ED-DFS-002

Opis proizvoda

Dimljeni filet soma je proizvod koji se dobija odstranjivanjem iznutrice iz svežeg soma, rasecanjem i iskošćavanjem. Tako dobijeni proizvod se soli morskom solju i to  1,5% soli u odnosu na količinu sveže ribe, zatim se dimi u trajanju od 3-5 sati na temperaturi od 10-12 °C.

Pakuje u vakum kese, a zatim se zamrzava u šok komori na temperaturi od -18 do -25 °C u trajanju od minimum sat vremena. Za dobijanje hladnog dima koristi se suva bukova piljevina.

Dimljeni filet soma
Dimljeni filet soma
Dimljeni filet soma

Preporučujemo

Svežu pastrmku spremite u rerni

Karakteristike proizvoda

Obrada Očišćena, filetirana, nadimljena i zamrznuta riba
Pakovanje Vakum
Veličina pakovanja 1 komad
Težina 400 g - 1000 g
Transportno pakovanje 5 kg i 10 kg