3. DIMLJENI FILET PASTRMKE

Dimljeni filet pastrmke

Pastrmka je očićena, filetirana, nadimljena i vakumirana.
U pakovanju je 2 – 4 komada.
Težina pakovanja je od 400 g do 1000 g.

 

 

Šifra proizvoda: ED-DFP-002

Opis proizvoda

Dimljeni filet pastrmke je proizvod koji se dobija odstranjivanjem iznutrice iz sveže pastrmke, rasecanjem i iskošćavanjem. Tako dobijeni proizvod se soli morskom solju i to 1,5% soli u odnosu na količinu sveže ribe, zatim se dimi u trajanju od 3-5 sati na temperaturi od 10-12 °C.

Pakuje u vakum kese, a zatim se zamrzava u šok komori na temperaturi od -18 do -25 °C u trajanju od minimum sat vremena. Za dobijanje hladnog dima koristi se suva bukova piljevina.

Preporučujemo

Svežu pastrmku spremite u rerni.

Karakteristike proizvoda

Obrada Očišćena, filetirana, nadimljena i zamrznuta riba
Pakovanje Vakum
Veličina pakovanja 2 - 4 komada u kesi
Težina 400 g - 1000 g
Transportno pakovanje 5 kg i 10 kg